У двох пацієнток луцької лікарні - коронавірус, одна з них у важкому стані
Волинь

У двох пацієнток луцької лікарні - коронавірус, одна з них у важкому стані

4 квітня 2020, 22:23
0
0
Сподобалось?
0

У двох пацієнток Луцької міської клінічної лікарні, які були туди госпіталізовані з пневмонією, результати аналізів у суботу, 4 квітня, підтвердили інфікування COVID-19. Їх перевели до Волинської обласної інфекційної лікарні.

Таку інформацію підтвердив заступник головного лікаря лікарні Андрій Смольянінов, - пише "Перший".

«У лікарні було двоє пацієнтів з пневмонією, рентгенологічна картина яких дозволяла запідозрити її вірусне походження. Пацієнтам при поступленні було виконано експрес-тести, а також взято матеріал для проведення ПЛР-тестів на коронавірус. Експрес-тести показали негативний результат, втім результати ПЛР-тестів виявилися позитивним. Пацієнти переведені у Волинську обласну інфекційну лікарню» - повідомив Андрій Смольянівнов.

Пацієнтки — жінки у віці 54 і 56 років. Одна пацієнтка у важкому стані з низькою сатурацією (вміст кисню у крові). Низька сатурація типова для ускладнень під час хвороби COVID-19.

«Волинська обласна клінічна лікарня та Волинська обласна інфекційна лікарня погоджують перевід таких пацієнтів лише після позитивного результату ПЛР» – наголосив Андрій Смольянінов.

«Ситуація повторює таку, як і у випадку з директором нашого закладу. Заклад діє відповідно до розробленого алгоритму на випадок госпіталізації пацієнта з можливим ризиком інфікування COVID-19» – пояснив заступник директора лікарні.

«Ще під час перебування у міській клінічній лікарні пацієнти були госпіталізовані в окремі палати» – повідомив він.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися