На Волині правоохоронці провели інформаційні рейди по храмах
Волинь

На Волині правоохоронці провели інформаційні рейди по храмах

5 квітня 2020, 11:29
0
0
Сподобалось?
0

4 квітня правоохоронці Володимира-Волинського відвідали усі місцеві храми з метою проінформувати священнослужителів про обов’язкове дотримання карантинних заходів. 

Також поліція провела інформативні рейди у парках і скверах міста, попередивши людей про додаткові обмежувальні карантинні заходи, які вводяться в Україні з 6-го квітня, - пише БУГ.

Зазначимо, що згідно із рядом постанов Кабінету Міністрів України і рішення державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з 12-го березня по 24-те квітня на усій території України запроваджено карантин, в зв’язку з чим заборонено проведення всіх масових, у тому числі і релігійних заходів.

При виявленні порушень під час проведення релігійних заходів, поліція повинна буде відреагувати відповідно до Закону України «Про національну поліцію».

Нагадаємо, за порушення правил карантину поліція має право складати адміністративні протоколи за ст. 44-3 (порушення правил карантину людей) Кодексу України про адміністративні порушення. Розмір штрафу – від 17 тисяч гривень.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися