У чотирьох волинських патологоанатомів діагностували коронавірус
Волинь

У чотирьох волинських патологоанатомів діагностували коронавірус

6 квітня 2020, 15:04
0
0
Сподобалось?
0

У чотирьох волинських патологоанатомів позитивний тест на коронавірус. Вони проводили розтин чоловіка, в якого виявили COVID-19.

Про це Суспільному розповів начальник обласного управління охорони здоров’я Ігор Ващенюк. Медик каже: у 4 волинських патологоанатомів підтвердилися позитивні тести COVID-19. З його слів, нині вони перебувають на самоізоляції.

«На мою думку, це не було пов’язано з тим розтином, яке вони проводили. Тому що там все таки вони мали костюми біозахисту. Вони були екіпіровані і аналізи робили в той самий день, коли вони проводили маніпуляції. Як на мене, інфікування вже було до того. Я думаю, що реально інфікованих відсоток значно вищий, ніж той що в нас є і в більшості молодих людей захворювання протікає безсимптомно. Тому прошарок інфікованих є досить значний. І тому вживаються такі карантинні заходи», – зазначив він.

За період спостереження в області методом ПЛР на виявлення вірусу COVID-19 обласним лабораторним центром обстежено 153 особи. Ігор Ващенюк каже: припускає, що пік захворюваності може бути на Великодні свята.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися