На Волині експодружжя «ділить» 3-річного сина
Волинь

На Волині експодружжя «ділить» 3-річного сина

6 квітня 2020, 15:45
0
0
Сподобалось?
0

33-річна Марія Кузнецова з Нововолинська каже, що вже понад пів року потерпає через переслідування колишнього чоловіка Сергія Макарчука

З її слів, він пішов до коханки, а тепер силоміць хоче відібрати трирічного сина Матвія, адже нинішня його пасія не може мати дітей. Жінка звернулася по допомогу в програму «Один за всіх» на каналі СТБ, - передає ІА Волинські новини.

«У мене двоє дітей: 12-річна донька від попереднього шлюбу та трирічний син від Сергія. Я вважаю себе хорошою мамою. Але так не вважає ні мій колишній співмешканець, ні його родина. Хоча раніше вони взагалі Матвія не визнавали за рідного, казали, що він не має права на життя, бо є позашлюбним. Тепер же, коли нова невістка не може народити, мій син став їм потрібний. Сергій мені прямо каже, що викраде хлопчика і я його більше ніколи не побачу. Я боюся колишнього чоловіка, – зізнається Марія. – Він мене бив, душив, були зламані ребра, травма хребта. Сказав, що вб’є, якщо не коритимуся. І ще заявляв, що житиме тиждень зі мною, а тиждень – з новою пасією. Вона, до речі, так само мала домовитися зі своїм чоловіком. Тому я виставила його речі».

Вона розповіла, що не раз зверталася в органи опіки, але на свої заяви не отримала жодної відповіді. А все тому, що Сергій – успішний та відомий на Волині фермер, у нього скрізь є зв’язки.

Зі слів жінки, Сергій може приїхати й забрати сина о п’ятій ранку чи будь-коли та повезти куди завгодно. «Якось, коли я була на роботі, а діти – вдома, він приїхав і забрав Матвія, – провадить Марія. – Коли я йому зателефонувала, він просто не брав слухавки. Тоді я подзвонила його новій жінці Наді, але тільки наразилася на нецензурщину. Ми з донькою зловили попутку й поїхали в напрямку його ферми. Назустріч їхав він. У салоні в Наді на руках сидів син. Я стала просити, щоб Сергій віддав дитину, але у відповідь почула матюки. Мало того, він підняв скло в машині, за яке я чіплялася, затиснув мені пальця… Там було розбите скло, я порізала руки. І це все відбувалося перед очима в дітей».

Марія тоді стала на коліна перед Надею – просто в калюжу. Просила віддати сина, який сидів у мокрих штанцях, бо вони з Сергієм не мали в що перевдягнути малого. Але Надя тільки кривлялася та знущалася з матері. Тоді Марія не втрималася, зацідила її ляпаса, видерла сина і втекла додому.

Зверталася жінка й до поліції щодо побиття. Але справу було закрито. «Він написав на мене заяву, сказав, ніби я напала посеред дороги й побила йому машину», – каже вона.

Марія також розповіла, що навіть після розлучення Сергій приїжджав і змушував її до сексу, а вона йшла на це, бо чоловік погрожував, що забере сина.

Хоча Надія Троц, нова кохана Сергія Макарчука, запевняє, що Марія оббріхує його, бо не може змиритися з тим, що той пішов від неї. А також запевняє, що Марія Кузнецова маніпулює сином, аби повернути чоловіка.

Сам же Серій переконує, що це саме Марія хотіла зробити його калікою, а Матвійчика взагалі ізолювала від нього й не дає бачитися. Утім зізнається, що секс із нею після розлучення був, хоча він про це шкодує.

«Я пішов від неї, але лишив їй квартиру, щомісяця переказую дві-три тисячі, оплачую комунальні послуги, садочок. У мене є чеки, що я купував дитині, – перераховує чоловік. – А коли приїжджаю, щоб узяти сина, Марія мені відмовляє, ще й усіляко обзиває та провокує на скандал».

Сергій пройшов дослідження на детекторі брехні, під час якого з’ясувалося, що синці та почервоніння на тілі Марії могли бути не в результаті побиття, а через сильну штовханину під час емоційного з’ясування стосунків. Та й зґвалтування, за результатами поліграфа, також не було. Однак Марія каже, що для неї цей секс був саме таким. На думку експертів, присутніх у студії, в такий спосіб у жінці говорить образа.

Ведучий Михайло Присяжнюк, бачачи, що експодружжя так і не дійшло компромісу, нагадав їм, що вони обоє мають право брати участь у вихованні сина. «Якщо ви як мама хочете бути присутні при спілкуванні батька із сином, це ваше право. Якщо хочете заборонити це йому або призначити години спілкування, вам треба йти до суду й визначати, де та з ким дитина проживатиме і який проміжок часу батько може з нею бути», – наголосив він.

Утім повернувшись до Нововолинська, Марія знову обмежила спілкування батька з сином. Але Сергій не здається: озброївшись результатами поліграфа, він і далі бореться за те, щоб бачити й виховувати Матвія.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися