У Луцьку хворих на коронавірус медиків лікуватимуть за рахунок міського бюджету
Волинь

У Луцьку хворих на коронавірус медиків лікуватимуть за рахунок міського бюджету

7 квітня 2020, 18:19
0
1
Сподобалось?
1

На позачерговій сесії Луцької міськради депутати запропонують механізм страхування працівників усіх лікувальних закладів міста (і міського, і обласного підпорядкування) у разі їх захворювання на COVID-19.

Про це повідомляє у Фейсбуку радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

За цією програмою, у разі захворювання працівника медзакладу на COVID-19, його лікування буде оплачуватися з міського бюджету у розмірі: до 10 тис грн – легка та середньої тяжкості форма захворювання, до 20 тис грн – важка форма захворювання.

«Медики у зв‘язку з виконанням своїх обов‘язків перебувають у зоні ризику та підвищеної небезпеки у зв‘язку з коронавірусом. Так, серед 34 хворих на COVID-19 у Волинській області 20 медиків, а це майже 59%.

Ми не можемо зволікати і чекати, коли медикаменти для лікування COVID-19 передадуть централізовано, адже коли і як точно це відбудеться поки невідомо. Люди, які сьогодні перебувають в авангарді боротьби з коронавірусом виконують особливо важливу роботу, піддають себе ризику та підвищеній небезпеці, а тому повинні бути захищені і знати, що у разі захворювання на COVID-19 місто подбає за їх лікування», – йдеться у дописі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися