Аби вийти з карантину уже в травні: у Волинській ОДА пояснили, для чого ввели режим обмеження пересування
Волинь

Аби вийти з карантину уже в травні: у Волинській ОДА пояснили, для чого ввели режим обмеження пересування

10 квітня 2020, 21:20
1
0
Сподобалось?
0

Заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак під час брифінгу пояснила, що означає режим максимального обмеження пересування на вихідних.

- Із завтрашнього дня (11 квітня) на Волині вводиться режим максимального обмеження пересування. У суботу, починаючи з 13 години, і до 6 години  ранку понеділка, просимо вас не відвідувати громадські місця, а ще краще, не виходили з дому взагалі. Це потрібно нам в вами, аби втримати ситуацію і почати виходити з карантину вже в травні. Інакше, на жаль, доведеться нам його продовжити. Це не означає, що магазини і аптеки будуть закриті. Ми рекомендуємо і просимо вас не здіймати паніку, не створювати черг біля магазинів. Звертаємо вашу увагу на те, що будь-які карантинні заходи не мають на меті порушити ваші законні права. Мета представників влади і поліції не притягнути когось до відповідальності, а зберегти здоров’я і життя волинян. Будь ласка, залишайтеся вдома, давайте разом не дамо жодного шансу коронавірусній інфекції поширитися між нами, - зазначила Щербак.

    Також посадовиця додала, що за даними Центру громадського здоров’я, станом на 9 ранку 10 квітня на Волині зареєстрували 41 випадок коронавірусної інфекції. По області загалом обстежили 291 особу. На сьогодні у інфекційній лікарні – 2 пацієнти на штучній вентиляції легень, решта інфікованих  - у задовільному стані.


    Хочете дізнаватися про головні події першими?
    Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

    Читайте також

    Коментарі

    • на згадку лигарям
      на згадку лигарям

      ЗАКОН Заборонено вживання пива, алкогольних і слабоалкогольних напоїв, вин столових (ст. 15 - 2 Закону України "Про державне регулювання виробництва і обігу спирту, алкогольних напоїв від 19.12.1995р. №481\85 ВР") зокрема у навчальних та освітньо - виховних закладах .... Якщо казус стався в робочий час, то до працівників застосовується дисциплінарне стягнення у вигляді звільнення (на підставі п.7 ч.1 КЗпП).... 20 грудня 2019р. в ЛВПУ мав місце факт розпиття спиртних напоїв в робочий час групою керівників училища зі зривом уроків та п*яним розбоєм в кінці робочого дня. Викликався наряд поліції та швидка медична допомога..... заступник директора з виховної роботи Свірська І.С. в управлінні освіти Волинської ОДА писала пояснення стосовно "події" 20.12. 2019р. Поширилась інформація, що писала під диктовку начальника управління п.Плахотної Л.В., яка дуже -дуже хоче зам"яти цей казус..... - Якщо в найближчі дні, щонайменше, Романюк В.В. і Свірська І.С. не будуть звільнені з займаних посад. - то будуть звільнені ВСІ учасники училищної ганьби разом з Плахотною Л.В.!

      11 квітня 2020, 11:43
      Відповісти

    Ваш коментар

    Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
    Реєстрація Вхід
    Забули пароль?
    Реєстрація Вхід
    На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
    Реєстрація Вхід
    Зареєструватися