У Луцьку поліцейські роздавали перехожим маски та антисептики
Волинь

У Луцьку поліцейські роздавали перехожим маски та антисептики

13 квітня 2020, 16:00
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку патрульні роздавали усім охочим маски та антисептики, які передала одна з громадських організацій.

Про це повідомляє у Телеграмі патрульна поліція Волині.

"Лучани зазначали, що це – хороша ініціатива, адже не всі ще усвідомили небезпеку поширення коронавірусної інфекції і не дотримуються карантину так, як це потрібно", - йдеться у повідомленні.

Інспекторка Ольга Шмігель розповідає, що іноді патрульні зустрічають на вулицях людей, які не мають змоги придбати засоби індивідуального захисту чи забувають їх вдома. Звісно, поліцейські в першу чергу наголошують на важливості їх використання, проводять превентивну роботу, роз’яснюють дотримання законодавства, але є й випадки, коли на особливо злісних порушників складають адміністративні протоколи.

13 квітня такі потрібні речі отримали понад сто людей. Здебільшого містяни, які потрапили в поле зору патрулів, були “озброєні” масками. А хто був без засобів особистого захисту, відразу одягав подаровану патрульними. В основному, люди реагували спокійно, спілкувалися з патрульними, слухали їхні поради й дякували за службу.

“Мета нашої роботи — не штрафувати людей за порушення, а роз’яснити правила й закликати берегти своє здоров’я“, - розказав командир 3 роти Володимир Фарамець.

Один з активістів організації Ігор Алєксєєв розповів, що антисептиками і масками намагаються забезпечити усіх охочих, особливо медичні заклади, соціальні служби, малозабезпечені сім’ї.

“Оскільки патрульні на вулицях безпосередньо контактують з великою кількістю людей, таким чином ці потрібні речі потраплять до тих, хто цього справді потребує“, - каже чоловік.

Зазначали, півтисячі дезінфікуючих засобів і стільки ж масок до кінця тижня розповсюдять на вулицях міста та на карантинних пунктах.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися