Лучанка передала з Еміратів кошти на придбання 5 тонн продуктів літнім людям
Волинь

Лучанка передала з Еміратів кошти на придбання 5 тонн продуктів літнім людям

15 квітня 2020, 09:31
0
1
Сподобалось?
1

Художниця та дизайнера купальників Любава Ружанська з Луцька, яка проживає в місті Дубай, що в ОАЕ допомогла одиноким людям похилого віку. 

Купували, формували продуктові набори та розвозили лучанам її подруга, батьки та рідні, які живуть в обласному центрі Волині, - пише ІА Конкурент.

Як зазначила подруга благодійниці Катерина Волинець, лучанка Любава Ружанська (на фото) постійно допомагає дитячим будинкам, дітям в Африці, а в час боротьби із коронавірусом вирішила допомогти одиноким людям похилого віку у Луцьку.

Лучанка, яка живе в ОАЕ, роздала 5 тонн продуктових наборів людям похилого віку. ФОТО


«Ми ніде не збирали гроші і не просили, вона надіслала певну суму, на яку ми двічі (на 2 і 3 тонни) закупи продукти і сформували продуктові пакети», – розповіла Катерина Волинець.

З її слів, після того як подали запит у Луцьку міську раду і молитовний дім, там надали списки із прізвищами, телефонами та адресами людей, які потребують допомоги.

«Формували та розвозили пакети разом із мамою Любави та її родиною. Маємо фото звіт на кожен із пакетів», – зауважила подруга благодійниці. 

Та додала, що допомогу отримали близько двохсот людей. 

«Люди реагували добре, із подякою. Деякі розчулювалися до сліз і чомусь не одразу вірили, що ми просто принесли пакети із допомогою і нам нічого не треба натомість», – розповіла Катерина Волинець.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися