Волинянка з інвалідністю перемогла на національному конкурсі
Волинь

Волинянка з інвалідністю перемогла на національному конкурсі

16 квітня 2020, 09:16
0
0
Сподобалось?
0

Ковельчанка Ольга Яренчук перемогла у Національному конкурсі «Благодійна Україна-2019». Дівчина зайняла перше місце у номінації «Благодійність медіа».

Про це повідомляє керівник громадської організації «Асоціація осіб з інвалідністю «Добродія в дії» Володимир Кравчук у Фейсбуку.

«Вітаємо! Ольгу Яренчук з перемогою, яка зайняла І-місце в номінації – «Благодійність медіа» в національному конкурсі «Благодійна Україна-2019». Так тримати, і до вершин!» – йдеться у дописі.

Ольга Яренчук – прес-секретар громадської організації «Асоціація осіб з інвалідністю «Добродія в дії», студентка факультету журналістики Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем’янчука, позаштатний кореспондентом газет «Вісті Ковельщини», «Сила духу», «Благовіст». А ще – вона переможниця конкурсу «Краса без обмежень-2019» у номінації «Міс Інтернет».

У зв’язку з пандемією COVID-19 та із запровадженням карантинних заходів в Україні, оголошення переможців Національного конкурсу «Благодійна Україна–2019» було перенесено в онлайн-режим. Оголосили та привітали цьогорічних переможців 9 квітня 2020 року. Бурштинову статуетку «Ангел добра» вручать після скасування карантину.

На початку квітня Національна експертна рада, із залученими зовнішніми експертами, оцінювали заявки та визначали лауреатів та переможців конкурсу. До Національної експертної ради до керівних органів конкурсу входили Наглядова рада, Медіа рада, Ділова рада та Організаційний комітет.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися