На Волині у дитини з центру реабілітації виявили коронавірус, вона у реанімації
Волинь

На Волині у дитини з центру реабілітації виявили коронавірус, вона у реанімації

22 квітня 2020, 16:36
2
0
Сподобалось?
0

У Ковелі на COVID-19 захворіла 3-річна вихованка центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Про це повідомив ексдиректор Ковельської філії «ПриватБанку» Віктор Сагаль, - пише Район.Ковель.

«Хотілось би почути від керівництва МТМО і міста, які заходи вжиті проти поширення коронавірусом містом в зв’язку із захворюванням на коронавірус дитини, що перебуває у Волинському територіальному центрі реабілітації дітей, що в районі машзаводу. Там в контакті перебувала велика кількість дітей і працівників, які потім контактували з сім’ями і жителями Ковеля», – пише він.

Віктор Сагаль цікавиться, чи проведені реальні, дієві заходи безпеки в центрі і ефективні тести на коронавірус всіх працівників та дітей.

На коронавірус захворіла трирічна дівчинка, яка перебувала у Волинському обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей. На даний час вона в реанімації.

Центром керує Олена Гануліч, яка є членом виконавчого комітету Ковельської міської ради і була присутня на останньому його засіданні 9 квітня, яке проходило під головуванням мера міста Олега Кіндера.

В одній будівлі з Волинським обласним центром соціально-психологічної реабілітації дітей знаходяться міський центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та спеціальний будинок для одиноких ковельчан.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • я
    я

    А чому ви вирішили, що у дитини вади здоров'я??????????? Хто вам таке сказав? Дівчинка з центру соціально-психологічної реабілітації. а там перебувають не хворі діти, а діти з неблагополучних сімей, ті, яких потім можуть вилучити у батьків. вони там перебувають тимчасово. А центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю - це інша установа. вони в одному будинку., але приміщення різні. А дитина, яку госпіталізували, вад не має!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    22 квітня 2020, 17:57
    Відповісти
  • Центр
    Центр

    100% підписуюсь під попереднім коментарем. Дитина не має ніяких вад, якщо не рахувати мати. що зловживає...

    22 квітня 2020, 19:53
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися