У ОДА – проти ідеї Палиці відкрити ринок на стадіоні в Луцьку
Волинь

У ОДА – проти ідеї Палиці відкрити ринок на стадіоні в Луцьку

27 квітня 2020, 14:16
4
0
Сподобалось?
0

У Волинській облдержадміністрації проти облаштування ринку на стадіоні «Авангард» у Луцьку, адже до 11 травня роботу ринків в Україні заборонили.

Про це під час брифінгу заявила заступниця голови ОДА Тетяна Щербак, - повідомляє Перший.

Нагадаємо, народний депутат Ігор Палиця запропонував відкрити фермерський ринок на стадіоні «Авангард» у Луцьку на час карантину.

«З розрахунку 20 метрів квадратних на одного покупця та відстані між торговими палатками по три метри по вертикалі та горизонталі, на стадіоні може знаходитися одночасно 350 торгових палаток, 500 покупців та 250 місць для парковки авто за межами», – зазначив нардеп.

Він запевнив, що Фонд Ігоря Палиці «Тільки Разом» готовий закупити 350 наметів і торгове обладнання та надати його безкоштовно у користування підприємцям.

«До кінця карантину робота усіх ринків заборонена. Заборона діє до 11 травня і я впевнена, що ми її порушувати не будемо», - прокоментувала ідею заступниця голови ОДА Тетяна Щербак.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Ольга
    Ольга

    Палиця загарбав ринок вигнав підприємців а тепер запроує на стадіон!!Так під шумок і варшавку розчистить.Хазяїн страна!

    27 квітня 2020, 14:32
    Відповісти
  • Лучанин
    Лучанин

    Нехай ще на стадіоні зроблять смітник? У нас ринків більше, ніж достатньо і нехай дозволять працювати на існуючих ринках.

    27 квітня 2020, 14:33
    Відповісти
  • Розумне рішення
    Розумне рішення

    Хотілося б зазначити всім, хто протестує проти вказаноі ініціативи слідуюче. По-перше, якщо говорити про збереження спортивноі інфраструктури, то саме Палиця і є фактичним власником стадіону, який готовий безкоштовно надати його для користування Вам. Хто сумнівається, що він знайде сили та можливості для того щоб відновити роботу стадіону після закінчення торгівлі? По-друге, протестувати проти такого рішення вигідно тільки базарникам, які побоюються за закриття ринків та нових конкурентів в обличчі фермерів, які зайдуть на стадіон та нададуть якісні продукти, та власникам мережі гіпермаркитів та магазинів, які на сьогодні за безцінь скуповують вирощене у фермерів та продають з націнкою у 1000%. Огидні "ганьбуни", тьху на вас, бездарі...

    27 квітня 2020, 15:12
    Відповісти
  • ОДА чи орда?
    ОДА чи орда?

    Щербак, а ти що Баба Яга, яка проти? Палиця робить пропозицію за власний рахунок допомогти людям хоча б чим, роблячи цю роботу за Вас, нікчем... Хотілося б почути альтернативу - ОДА пропонує слідуючий варіант... а не просто - ми проти!... Ви ж влада, а не персонаж з мульта... Хоча, не відомо...

    27 квітня 2020, 15:21
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися