Потрібно відкрити продуктові ринки, – Погуляйко
Волинь

Потрібно відкрити продуктові ринки, – Погуляйко

28 квітня 2020, 11:07
1
-3
Сподобалось?
-3

Голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко вважає, що  агропродовольчі ринки потрібно відкрити найближчим часом.

Про це інформує пресслужба Волинської ОДА.

"Ринки, на яких можна буде придбати сільськогосподарську продукцію, необхідно відкривати найближчим часом. Пора ранніх городніх культур швидко проходить, а ринків збуту не вистачає. Ми маємо підтримати представників малих фермерських та особистих селянських господарств, які вирощують та реалізовують першу зелень та овочі. Це переважно сімейна справа і від цих сезонних заробітків, часто, залежить добробут родин впродовж року", - зауважив Юрій Погуляйко.

Головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко підготував проект Постанови про відновлення торгівлі агропродовольчими товарами, однак зобов’язав усіх учасників процесу дотримуватися суворих санітарних вимог.

Юрій Погуляйко, каже що на найближчому засіданні Уряду постанову підтримають і на Волині зможуть частково відкритись ринки сільськогосподарської продукції. Відповідні рішення прийматимуть представники місцевих органів влади, виходячи з того, чи власники ринків зможуть забезпечити передбачені постановою умови праці для фермерів.

"Потрібно буде встановити поліетиленові або пластикові екрани між продавцем та покупцем, диспенсери із антисептиками та безконтактний температурний скринінг на вході до ринку, дезінфекцію усіх територій щотри години", - сказав він.




Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • 127
    127

    «До кінця карантину робота усіх ринків заборонена. Заборона діє до 11 травня і я впевнена, що ми її порушувати не будемо», - прокоментувала ідею заступниця голови ОДА Тетяна Щербак. Політичні п...

    28 квітня 2020, 12:28
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися