Що відомо про заступницю начальника відділлу поліції Волині, яка «погоріла» на хабарі
Волинь

Що відомо про заступницю начальника відділлу поліції Волині, яка «погоріла» на хабарі

28 квітня 2020, 14:12
0
-1
Сподобалось?
-1

Поліцейська, яку зловили на хабарях, працює у відділі з режиму секретності та технічного захисту інформації Головного управління Національної поліції у Волинській області. 

Жінка не має власної нерухомості чи авто. Її річний дохід, однак, сягає понад 270 тисяч гривень, - пише ІА Волинські новини.

Нагадаємо
, 27 квітня стало відомо, що заступницю керівника одного з відділів Головного управління Національної поліції у Волинській області викрили на хабарях.

Жінка за грошову винагороду обіцяла зацікавленим особам вирішити питання щодо закриття кримінального провадження, його перекваліфікації, повернення вилученого або арештованого майна.

Її затримали після одержання чергової частини хабаря в розмірі 700 доларів США. Раніше оперативники задокументували отримання зловмисницею першої частини хабаря в розмірі 500 доларів. Загалом вона вимагала 1500 доларів за повернення вилученого в ході кримінального провадження автомобіля.

Хабарниця – заступниця керівника відділу з режиму секретності та технічного захисту інформації Головного управління Національної поліції у Волинській області Світлана Ярмошук.

Згідно з даними декларації, поліціянтка разом із сином проживає в Луцьку. Має із 2019 року право користування на квартиру та кімнату в столиці Волині. Квартира належить громадянину Олександру Прозоровському, а кімната є власністю Луцького національного технічного університету.

Яромошук Світлана стала у чергу на отримання безкоштовної квартири. Про це йдеться в рішенні виконавчого комітету Луцької міської ради «Про квартирний облік громадян» від 06.11.2019.

Кермує поліцейська автівкою КІА CEE'D 2009 року випуску. Право користування на машину Світлана Ярмошук отримала у жовтні минулого року. Власницею автомобіля є громадянка Катерина Дордюк.

Фото ілюстративне

Фото ілюстративне

Річний дохід за 2019 рік Світлани Ярмошук сягнув 273 433 гривні:

- 198 529 гривень – зарплата у ГУНП у Волинській області;

- 2534 гривні – соціальна допомога від Луцького клінічного пологового будинку;

- 16 340 гривень – соціальна допомога від департаменту соціальної політики міськради;

- 1235 гривень – бонуси від банківських вкладень;

- 6295 гривень – страхові виплати;

- 48 500 гривень – дохід від відчуження рухомого майна.

Відомостей про наявність грошових активів поліціянтка не вказала.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися