У Луцьку на третину знизили оплату за комунальні послуги
Волинь

У Луцьку на третину знизили оплату за комунальні послуги

30 квітня 2020, 14:42
1
0
Сподобалось?
0

У Луцьку нарахування за теплову енергію та послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води за квітень будуть знижені на третину.

Про це йшлося 30 квітня під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, пише ІА Волинські новини.

У пояснювальній записці до проєкту рішення йдеться про те, що ціна природного газу (без урахування зміни тарифів на послуги з транспортування, розподілу природного газу, торговельної надбавки постачальника), придбаного у квітні 2020 року, знизилась у порівнянні з березнем 2020 року на 15% і становить 2897 грн/тис.куб.м без ПДВ. Зазначимо, що у березні ціна газу становила 3396 грн/тис.куб.м без ПДВ).

Відтак, коефіцієнт перерахунку за надані послуги у квітні 2020 року складе 0,66. Таким чином, нарахування за теплову енергію та послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води за квітень 2020 року будуть знижені на 34 %.

Відзначається, що з огляду на введення карантину та режиму надзвичайної ситуації в країні через спалах у світі коронавірусу значно знизився рівень платоспроможності споживачів теплової енергії.

З метою уникнення соціальної напруги серед лучан, а також у зв’язку із закінченням опалювального 8 квітня виникла необхідність зміни розміру нарахувань за теплову енергію, послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води за квітень 2020 року.

Члени виконкому підтримали рішення, тож відповідні зміни будуть відображені у платіжних документах споживачів за квітень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Жах!
    Жах!

    Це гарне діло! Необхідно ще за електроенергію зробити знижку відсотків на 50% т.як нараховують в десятеро більше ніж вона коштує.

    30 квітня 2020, 15:14
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися