Не зашиті м'язи живота: у Китаї волинянку з важко хворим 5-річним сином не пустили на борт літака
Волинь

Не зашиті м'язи живота: у Китаї волинянку з важко хворим 5-річним сином не пустили на борт літака

2 травня 2020, 22:46
0
0
Сподобалось?
0

У Китаї волинянку Ольгу Роїк із важкохворим 5-річним сином Романом не пустили на борт літака. В авіакомпанії пояснили: у дитини не зашиті м'язи живота, а в салоні високий тиск, йдеться у сюжеті ТСН.

Свого внука Ірина Щук не бачила вже три місяці. Нині з хлопчиком вони мали зустрічати вдома. Однак вчора з аеропорту зателефонувала донька шокувала, що екіпаж відмовився пускати їх на борт.

В аеропорті з хворою дитиною Ользі довелося пробути 16 годин. Китайська авіакомпанія відмову пояснила тим, що в дитини не зашиті м’язи живота. Оскільки в літаку зміна тиску, то летіти не можна. Жінка пояснювала, що вони літали уже шість разів і досі таких проблем не виникало.

Нагадаємо, Ольга Роїк більше 4 років бореться за життя свого сина. Дитині прийшлося пережити пересадку печінки, зупинку серця на 10 хвилин, набряк мозку, кому та крововилив. Після пересадки печінки у нього почались ускладнення. Після двотижневої коми хлопчик втратив усі навички. Оскільки стан дитини був складний, то операцію на животі перенесли. 

"У квітні Оля мала бути у Варшаві і там мали встановити точну дату операцію з шиття м'язів живота, а оскільки карантин, то все було перенесено", - розповіла бабуся Ірина Щур.

Тепер наступний рейс аж наприкінці травня. Ольга змушена повернутися в медичний центр, де вони проходили лікування. За місяць тут виставили рахунок у понад чотири тисячі доларів. До таких витрат родина готова не була. Утім, найбільше, переживає Ольга, через ліки, які закінчуються. "Дитина на препаратах, щоб не було відторгнення печінки. Я не можу перейти на китайський, бо це також для печінки ризиковано", - мама хлопчика Ольга Роїк.

До слова, десятого травня в Ольги закінчується віза. Зв’язатися з посольством у Китаї жінці досі не вдалося, бо там кілька днів вихідні. Сподівається, що найближчим часом кордони відкриє Польща і додому їм вдасться повернутися раніше.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися