У селі біля Луцька будують дитсадок
Волинь

У селі біля Луцька будують дитсадок

8 травня 2020, 18:04
1
0
Сподобалось?
0

У селі Дачне триває будівництво дитячого садка.

Дошкільний навчальний заклад входить в перелік об’єктів, що будуються на Волині в рамках програми Президента України «Велике будівництво», – повідомляє Управління інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації.

Загальна кошторисна вартість будівництва дитсадка становить 31 мільйон 320 тисяч гривень. Обсяг фінансування у 2020 році становить 22 мільйони гривень.

Тут уже збудували корпус, вставлені вікна та двері, проведена електрика та водопостачання, завершуються зовнішні оздоблювальні роботи фасаду. Окрім цього, дитячий садочок має окрему котельню.

До цього часу у селі Дачне не було дитячого садка, тому батьки були змушені возити малюків у ДНЗ обласного центру або навколишніх сіл. Відтак, реалізація цього проекту дасть можливість дітям навчатися та розвиватися у сучасному дошкільному навчальному закладі свого населеного пункту.

До слова, згідно з картою проект у 2020-го році в рамках програми «Велике будівництво» у Волинській області сконцентрують увагу на будівництві 7-ми шкіл, 3-ох дитсадків, 2-х шкільних спортзалів, 7-ми приймальних відділень лікарень та оновленні 82-х кілометрів місцевих доріг.

У селі Дачне будують перший дитячий садочок
У селі Дачне будують перший дитячий садочок

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Леся
    Леся

    Гарна новина! Наші діти заслуговують на найкращі умови, щоб рости та розвиватись! Ці садочки, школи, басейни і стадіони нам справді дуже потрібні. Це інвестиція в майбутнє. Добре що в проекті Велике будівництво розуміють їх необхідність.

    13 травня 2020, 21:33
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися