Новим очільником РДА на Волині став пенсіонер- ексрегіонал
Волинь

Новим очільником РДА на Волині став пенсіонер- ексрегіонал

18 травня 2020, 14:34
0
0
Сподобалось?
0

Новопризначений очільник Локачинської райдержадміністрації – ексрегіонал, лідер районного виборчого штабу партії «Опозиційний блок «За життя» на минулих президентських виборах, єдиним джерелом доходу котрого є пенсія.

Про це передає ІА Волинські новини.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський підписав розпорядження про призначення головою Локачинської районної державної адміністрації Василя Бакуна.

Відповідно до декларації новопризначеного очільника райдержадміністрації, Василь Бакун – пенсіонер (раніше працював у державній виконавчій службі). Одружений. Відомості про дітей відсутні.

Василь Бакун – власник житлового будинку (площею 96,1 кв. м) та двох земельних ділянок (площами 21 165 кв. м та 1600 кв. м) у селі Старий Загорів Локачинського району Волинської області.

Право власності на будинок держслужбовець набув наприкінці 2012 року, а на землю – восени 2017 року.

Минулорічний дохід Василя Бакуна склала лише пенсія – 57 604 грн.

Натомість дохід дружини Ольги сягнув 72 422 грн: 66 422 грн – заробітна плата за основним місцем роботи у відділі освіти, молоді та спорту Локачинської райдержадміністрації та 6000 грн – дохід від надання майна в оренду.

Відомості про наявність у подружжя готівки в декларації відстутні.

Відзначимо, що у кінці 2016 року Василь Бакун брав участь у конкурсі на зайняття вакантної посади керівника служби у справах дітей, однак під час тестування набрав нуль балів і не був допущений до участі в наступному етапі конкурсу.

Зауважимо, що на початку лютого цього року в Локачах відбулося народне віче з метою недопущення Василя Бакуна на посаду голови райдержадміністрації. Збори організували Локачинське відділення Спілки ветеранів російсько-української війни та Локачинська районна організація ВО «Свобода».

«Ми, представники національно-патріотичних сил Локачинського району, обурені попереднім узгодженням керівництвом Волинської обласної державної адміністрації щодо призначення на посаду голови Локачинської райдержадміністрації Бакуна Василя Івановича, який за час своєї участі у громадсько-політичному житті району запам’ятався антиукраїнськими поглядами, зневажливим відношенням до воїнів АТО. Майже з усіх посад, які займав цей «діяч», пішов зі скандалами, неодноразово порушував законодавство України, за що притягався до різних видів відповідальності України. Ми однозначно не підтримуємо кандидатуру Бакуна Василя Івановича, а тому, у разі його призначення, проводитимемо акції громадського спротиву», – наголошували активісти у своєму зверненні.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися