Волинські медики отримають потрійний оклад з обласного бюджету
Волинь

Волинські медики отримають потрійний оклад з обласного бюджету

19 травня 2020, 16:43
0
0
Сподобалось?
0

Працівникам трьох медзакладів Волині, які в березні працювали з пацієнтами, хворими на коронавірус, з обласного бюджету надійде доплата в розмірі 300% від посадового окладу. Адже обіцяних від Кабміну коштів на ці потреби так і не отримали.

Відповідне рішення прийняли депутати Волинської обласної ради під час засідання бюджетної комісії, пише ІА Волинські новини.

Нагадаємо, Кабмін пообіцяв надбавку в розмірі 300% медикам, які борються з коронавірусом. Проте обіцяних коштів регіони з Києва так і не дочекались, а медики залишились лише з обіцянками.

Тож депутати Волиньради прийняли рішення виділити кошти з обласного бюджету на виплату трьох окладів за березень місяць нашим медикам. Зазначимо, що першочергово їм обіцяли надбавку лише за години, проведені біля хворого.

Так, для Волинської обласної інфекційної лікарні виділили 615,4 тис. грн, для Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф – 514,4 тис. грн, Волинське патологоанатомічне бюро – 40,5 тис. грн.

«Сподіваюся, що Кабмін і Шмигаль виконають чергову обіцянку і таки виплатять обіцяні ними медикам 300% окладу за квітень місяць з державного бюджету, як і вимагає від них бюджетне законодавство. Тим більше, що 65 млрд грн мають для цього!» – зазначив депутат облради, очільник бюджетної комісії Михайло Імберовський.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися