На Волині родинам зі згорівшого гуртожитку виплатять по 10 тисяч
Волинь

На Волині родинам зі згорівшого гуртожитку виплатять по 10 тисяч

19 травня 2020, 17:56
0
0
Сподобалось?
0

Родини погорільців з гуртожитку у Рожищі отримають матеріальну допомогу.

Голова РДА Сергій Шкода розповів Суспільному, з районного бюджету виділять кожній сім’ї по 10 тисяч гривень.

Нагадаємо, 18 травня у місті Рожище трапилася пожежа у приміщенні колишнього гуртожитку фабрики «Динамо». Без даху над головою лишились 11 родин.

Зі слів голови районної адміністрації, також є домовленість з обласною владою про матеріальну допомогу погорільцям з бюджету області.

 "На даний час вони пообіцяли всім сім’ям також по 10 тисяч гривень. Будуть в подальшому сприяти в розслідуванні інциденту", - сказав він.

Сьогодні на місці згорілого гуртожитку експерти розпочали фіксувати втрати мешканців. Оглянули квартири, взяли пояснення у погорільців.

Алла Крук розповідає: усе майно її родини згоріло. В квартирі лишилися тільки стіни. Щойно побачила вогонь, кинулася рятувати дитину.

 "Я не знала що робити. Дитина гола спить. Я її буджу, беру її в халат теплий замотала та передала хрещеній. У мене були ватяні ноги, я не розуміла що мені тут рятувати. Дитину винесла і сама вийшла", - каже жінка.

Тих кому не було де ночувати, через втрату житла, на ніч мали розмістити у гуртожитку ветеринарного коледжу. Надія Колбун з чоловіком ночували у сина. Тимчасове помешкання знайшли по сусідству зі згорілим будинком.

Голова райдержадміністрації Сергій Шкода розповів, що усі мешканці згорілого будинку минулу ніч провели у рідних та знайомих.




Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися