Ігор Палиця очолив нову політичну партію
Волинь

Ігор Палиця очолив нову політичну партію

21 травня 2020, 10:18
0
0
Сподобалось?
0

В Україні утворилася нова політична партія – «За майбутнє». Її очолив народний депутат Ігор Палиця.

Установчий з’їзд нової політичної сили відбувся 20 травня, - повідомляють її на сторінці партії у Фейсбуку.

«За майбутнє» об’єднала людей з історіями власного успіху в господарюванні та управлінні. Депутати-мажоритарники, які входять до однойменної групи «За майбутнє» у Верховній Раді, представляють інтереси понад 4,5 млн виборців
», - наголоси Ігор Палиця.

Партія обрала дата проведення з’їзду – символічна. Рік тому Україна обрала нового президента, на якого суспільство покладало великі надії.

«Ми рік чекали змін на краще – на поліпшення життя людей, на покращення бізнес-клімату, на наведення ладу в правоохоронній системі. Але пройшов рік, а змін на краще ми не побачили. Як депутати-мажоритарники ми несемо відповідальність перед своїми виборцями, знаємо їхні проблеми і захищаємо. Тому йтимемо на місцеві вибори й будемо працювати над змінами для всієї країни. Люди повинні знати, що вони – господарі на своїй землі», – наголосив Ігор Палиця.

Партія «За майбутнє» ставить за мету об’єднання України і українців, наголосили учасники з’їзду.

«Ми переконані, що не можна ділити людей на «лівих» і «правих», треба консолідувати суспільство. Партія відкрита до співпраці з представниками різних напрямків і політичних поглядів. У нашій групі – депутати як із різних політичних сил, так і безпартійні. Ми маємо багато законопроєктів, які стосуються подолання глибокої кризи в економіці й промисловості, але ні попередній, ні нинішній уряд не дослухаються до думок професіоналів», – прокоментував співголова депутатської групи «За майбутнє» у Верховній Раді Тарас Батенко.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися