Погуляйко відсторонив новопризначеного скандального чиновника ОДА від роботи
Волинь

Погуляйко відсторонив новопризначеного скандального чиновника ОДА від роботи

21 травня 2020, 12:48
0
0
Сподобалось?
0

Директора департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Костянтина Нестеренка відсторонили від виконання посадових обов’язків.

Про це повідолмяє пресслужба Волинської ОДА.

Таке рішення прийняв голова облдержадміністрації відповідно до Закону України «Про державну службу» у зв’язку з колективним зверненням керівників інтернатних закладів області, яке набуло значного резонансу у засобах масової інформації.

Зокрема, стосовно Костянтина Нестеренка порушене дисциплінарне провадження, на час проведення якого він відсторонений від виконання обов’язків за посадою. Це дасть змогу вивчити наявність протиправних дій у діяльності директора департаменту соцзахисту під час виконання ним посадових обов’язків та встановити наявність факту вчинення дисциплінарного проступку.

Нагадаємо, керівники п’ятьох інтернатних закладів Волинської області заявили про спроби вимагання коштів, шантаж та тиск з боку новопризначеного директора департаменту соцзахисту населення Волинської ОДА Костянтина Нестеренка, який прибув працювати з Луганщини.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися