Статки головного поліцейського Волині
Волинь

Статки головного поліцейського Волині

21 травня 2020, 16:19
0
0
Сподобалось?
0

Юрій Крошко, який у березні цього року став начальником Головного управління Національної поліції у Волинській області, минулого року продав два авто за 706 тисяч гривень, а також заробив 300 тисяч гривень в поліції.

Про це йдеться у його річній декларації, - пише Перший.

Юрій Крошко родом з Житомира. З 1998 по 2018 роки працював на різних посадах у поліції Житомирської області та заступником начальника управління у Кіровоградській області. Пізніше був начальником управління стратегічних розслідувань у Волинській області.

У своїй декларації він вказав, що має земельну ділянку площею 0,12 гектара у селі Туровець Житомирської області, а його дружина – 0,07 гектара у селі Глибочиця Житомирської області.

Юрій Крошко має право користування на будинок площею 252 метри квадратні у селі Вереси Житомирської області. Дружина має авто «Nissan Patrol» 2007 року випуску. Купила вона його у травні минулого року за 263 тисячі гривень.

За минулий рік Юрій Крошко отримав 298 тисяч гривень зарплати, а також 560 тисяч і 146 тисяч гривень доходу від відчуження рухомого майна. Вірогідно йдеться про продаж авто «Hyundai Santa Fe» 2012 року випуску та «Citroen C4» 2016 року випуску, про які згадувалось у декларації за 2018 рік.

Готівкою Юрій Крошко зберігає 65 тисяч гривень, його дружина – 120 тисяч гривень, а також 70 тисяч гривень та 2,5 тисячі доларів на банківських рахунках.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися