Затримали волинян, які відправляли людей у рабство
Волинь

Затримали волинян, які відправляли людей у рабство

22 травня 2020, 13:41
0
0
Сподобалось?
0

22 травня поліцейські затримали двох жителів Любешівського району, які протягом 2019 та 2020 років вербували та відправляли мешканців Волині у трудове рабство до Польщі.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Під час слідства з’ясували, що зловмисники вербували людей, які перебувають у скрутному матеріальному становищі  та обіцяли працевлаштування у Польщі, гідні умови проживання та хорошу оплату праці. 

Після надання згоди фігуранти доставляли потерпілих до місця роботи у Польщі, де реалії були зовсім іншими. 

За кордоном люди протягом тривалого були змушені працювати без оплати на небезпечних для життя і здоров’я роботах та жити у жахливих умовах. 

Люди виконували небезпечні роботи на електростанції без спеціального одягу,  засобів захисту, альпіністського спорядження та відповідних допусків. Волиняни змушені були працювати нелегально, а роботодавці переховували їх від польських правоохоронців.

Винагороду ж за кожного доставленого працівника, а також гроші за їх трудову експлуатацію від іноземного роботодавця отримували зловмисники. 

Під час обшуків правоохоронці вилучили речові докази по справі, а також близько 4 кг бурштину-сирцю, марихуану, пістолет, мобільні телефони та транспортний засіб. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися