50-річна лучанка за добу планує пішки «підкорити» дорогу до Львова
Волинь

50-річна лучанка за добу планує пішки «підкорити» дорогу до Львова

26 травня 2020, 12:29
0
0
Сподобалось?
0

Лучанка Тетяна Толкаченко захоплюється велоспортом та бігає марафони.

Жінка планує на своє 50-річчя за добу пробігти дистанцію від Луцька до Львова, - пише ІА ВолиньPost.

«Мене звати Тетяна, мені багато років, моє коріння зі Сходу України, але дім – у Луцьку. Займаюся тим, що працюю у велосипедному магазині і обожнюю ремонтувати», – розповідає про себе жінка.

Окрім основної роботи, жінка також займається велоспортом і підкорює скелі. За плечима в неї – тисячі подоланих кілометрів на своїх двох та із велосипедом, машиною ж вже не цікаво. До цього – дві освіти психолога та фізреабілітолога, двійко дітей, два розлучення і переїзди з міста в місто.

"Спортом я займалася ще з дитинства. Мені завжди подобалося бути в русі. Щоправда, закінчилося це все разом зі школою. Велосипед – це була моя мрія дитинства, але тільки в 11 років тато, який, до речі, був військовим, подарував мені мій перший двоколісний транспорт. На довгі роки це став найщасливіший день мого життя", - каже Тетяна.

Жінка каже, що коли друзі-велосипедисти стали бігати трохи і організовувати «Лучеськ Півмарафон» вона познайомилася із тренером Романом Гаврилюком, який допомагав бігунам готуватися. Він все літо тренував усіх охочих, з часом вона до них приєднувалася і почала прогресувати.

"Якось друзі-велосипедисти запросили в Рівне на пікнік. До цього я вже до них їздила велосипедом, траса там дуже неприємна для велосипедного маршруту, звичайний транспорт я вже й не розглядала, бо то не цікаво, а потім подумала, чому б і не пробігтися? Для цього нічого не потрібно. Знайомий саме мав їхати автомобілем, то я й вирішила, що нічого страшного: раптом не добіжу і зійду на півдороги, то підвезе", - пригадує вона.


Жінка розповідає, що у неї в планах добовий біг до Львова. 

"Я зараз цікавлюся в таких досвідчених бігунів, в чому ж вони бігають, аби нігті на ногах не зривало, але кажуть, що тут нічого не зробити, потрібно терпіти. Зараз потрібно підготувати себе, розрахувати всю логістику. Планую десь на свій день народження в листопаді спробувати", - зауважила вона.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися