На підприємстві в Торчині прокоментували інформацію про спалах коронавірусу
Волинь

На підприємстві в Торчині прокоментували інформацію про спалах коронавірусу

26 травня 2020, 18:35
0
0
Сподобалось?
0

На заводі ПрАТ «Волиньхолдинг» у Торчині, який належить міжнародній корпорації Nestle, підтвердили, що отримали позитивні результати тестів на коронавірус COVID-19 для 8 працівників.

Про це повідомляє пресслужба компанії Nestlé.

Нагадаємо, працівники підприємства «Волиньхолдинг» у Торчині Луцького району захворіли на коронавірус. 

Офіційну позицію підприємства подаємо без змін.

«В Nestlé люди завжди в центрі нашого бізнесу, і гарантія їхньої безпеки та здоров’я є його основою. Ми активно працюємо задля безпеки наших співробітників, партнерів та громад, з якими ми ведемо свою діяльність, і ми додатково посилили заходи безпеки, особливо під час спалаху коронавірусу.

Хоча ми докладаємо всіх зусиль, щоби забезпечити стримування поширення вірусу, сьогодні ми підтверджуємо, що отримали позитивні результати тестів на коронавірус COVID-19 для 8 наших співробітників у Волинській області.

Ми постійно стежимо за їхнім станом здоров’я. Троє працівників вже одужали, стан п'ятьох співробітників, які проходять лікування вдома або в лікарні, стабільний і вони добре себе почувають, що підтверджено лікарями. При цьому Nestlé надає всю необхідну підтримку нашим працівникам. Ми також негайно перевірили та постійно контролюємо стан здоров’я колег, які контактували з цими співробітниками, та вжили необхідних профілактичних заходів.

З моменту останнього робочого дня цих працівників була проведена процедура повної фумігації та дезінфекції приміщень. Ми дотримуємося усіх державних та міжнародних протоколів щодо дій у таких випадках. Компанія Nestlé застосовує високі та жорсткі стандарти для роботи з харчовими продуктами, а також для захисту здоров'я і безпеки працівників. Для боротьби з ризиками, створеними поширенням коронавірусу, ми впровадили на наших об’єктах додаткові заходи безпеки.

Зокрема, ми перевіряємо температуру людей на вході та протягом робочих годин, забезпечуючи при цьому використання відповідних заходів індивідуального захисту (наприклад, масок), миття рук та використання дезінфікуючих засобів, дотримання правил соціальної дистанції в зонах спільного користування та роботи, а також регулярну й часту дезінфекцію виробничих площадок.

Ми докладаємо всіх зусиль задля дотримання найвищих стандартів безпеки та якості продуктів, які виготовляємо. Всі продукти Nestle безпечні для споживання. Європейське агентство з безпечності харчових продуктів підтвердило, що упаковані продукти й напої та корми для домашніх тварин не знаходяться в зоні ризику, є безпечними для споживання та не переносять вірус COVID-19.

Ми завжди застосовуємо найжорсткіші стандарти якості і безпеки, в т.ч. гігієнічні заходи, які стосуються усієї нашої виробничо-торгівельної діяльності. Здоров’я і безпека наших працівників, їхніх родин, клієнтів та споживачів залишаються для нас головним пріоритетом. Наразі ми продовжуємо вживати заходів, аби захистити наших працівників, партнерів та громади, в яких ми ведемо свою діяльність», – прокоментували на підприємстві.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися