Волинським пожежникам закупили спорядження на понад 300 тисяч
Волинь

Волинським пожежникам закупили спорядження на понад 300 тисяч

2 червня 2020, 14:43
0
0
Сподобалось?
0

Пожежно-рятувальні підрозділи Волині отримали нове спорядження.

Про це повідомляє пресслужба Луцькради.

«Щороку у місті Луцьку виникає близько 150 пожеж, що завдають значної шкоди життю і здоров’ю лучан, спричиняють матеріальні збитки. Пожежно-рятувальні підрозділи оперативно ліквідовують пожежі, катастрофи, аварії та інші надзвичайні ситуації, рятують людей, проявляючи при цьому високий професіоналізм, рішучість та самовідданість. Бойовий одяг та спорядження, що перебувають на озброєнні пожежно-рятувальних підрозділів загону експлуатуються тривалий час і потребують заміни», - йдеться у повідомленні.

Так, рішенням Луцької міської ради в межах Програми розвитку цивільного захисту міста Луцька на 2016-2020 роки, для 1-го державного пожежно-рятувального загону управління ДСНС у Волинській області виділили 315 тисяч гривень.

За ці гроші через тендерну процедуру відкритих торгів закупили 80 пар сертифікованих пожежних чобіт для усього особового складу пожежних-рятувальників загону та 60 пар спецвзуття.

Закуплені чоботи стійкі до кислот, лугів та нафтопродуктів, володіють ізоляційною діелектричною міцністю для змінного струму напругою до 10 к/вольт.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися