На «Ягодині» затримали подружжя наркокур’єрів із товаром на 3 мільйони
Волинь

На «Ягодині» затримали подружжя наркокур’єрів із товаром на 3 мільйони

3 червня 2020, 10:15
0
0
Сподобалось?
0

Співробітники Служби безпеки України на Волині затримали наркокур'єрів із Рівненської області під час спроби контрабанди прекурсорів із Євросоюзу. 

Про повідомляє пресслужба відомства. 

Пара займається ввезенням і продажем в Україні автомобілів з Європи. Саме в цих авто вони і переправляли партії таблеток "Cirrus", які використовуються для синтезу метамфетаміну.

Працювали дилери на замовлення місцевого криміналітету. "Товар" подружжя отримало у іноземних постачальників, а приховувало в технологічних порожнинах авто і перевозило через держкордон.

Затримали контрабандистів на гарячому – на митному посту "Ягодин" Волинської митниці під час чергової спроби ввезення прекурсорів. У паливному баку автомобіля правоохоронці виявили понад 170 тисяч таблеток загальною вагою 21 кілограм. Вартість вилученої контрабанди становила понад 3 мільйони гривень.

"У межах кримінального провадження, відкритого за ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів) Кримінального кодексу України, слідчі УСБУ в Рівненській області повідомили затриманим про підозру. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу", - додають в СБУ.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися