«Це демонструє відповідальність місцевих органів влади», - Ляшко про посилення карантину на Волині
Волинь

«Це демонструє відповідальність місцевих органів влади», - Ляшко про посилення карантину на Волині

7 червня 2020, 12:10
0
0
Сподобалось?
0

У зв’язку із зростанням кількості захворювань на COVID-19 за останній тиждень Волинська та Донецька області скасували раніше запроваджені заходи щодо послаблення карантину. Зокрема, закриті дитячі садочки, готелі, заборонені проведення спортивних та релігійних заходів. В Донецькій області призупинили міжміське автобусне сполучення. 

У Ковельському та Володимир-Волинському районах Волинської області, у зв’язку із складною епідемічною ситуацією, зберігається дотримання вимог жорсткого карантину без жодних послаблень, - йдеться на сайті МОЗ
Також в цих районах заборонені зупинки міжміського та міжобласного транспорту, який курсує транзитом, закриті залізничні вокзали для посадки та висадки пасажирів.

«Ми бачимо, що запроваджений адаптивний карантин працює. В областях, у яких складна епідемічна ситуація, не послаблювалися карантинні заходи. А ті, в кого є невідповідність критеріям, приймають рішення про посилення. Це демонструє відповідальність місцевих органів влади», - наголосив заступник Міністра охорони здоров’я, головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

Зокрема, місто Київ та Житомирська область прийняла рішення не запроваджувати послаблення карантину, які передбачені з 5 та 10 червня. 

Це означає, що у цих регіонах призупинене відкриття закладів харчування, а також інших закладів, які надають послуги із розміщення (хостели, санаторії, будинки відпочинку). 

Нагадуємо, що у Чернівецькій, Рівненській та Львівській областях не було запроваджено жодних послаблень карантинних заходів.

    ПОДІЛИТИСЬ

    EMAIL


    Хочете дізнаватися про головні події першими?
    Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

    Читайте також

    Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

    Ваш коментар

    Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
    Реєстрація Вхід
    Забули пароль?
    Реєстрація Вхід
    На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
    Реєстрація Вхід
    Зареєструватися