Що відомо про трьох померлих хворих на коронавірус волинян
Волинь

Що відомо про трьох померлих хворих на коронавірус волинян

10 червня 2020, 13:19
1
0
Сподобалось?
0

У Волинській області померли три особи, у яких виявили коронавірусну інфекцію. Це мешканка Луцького району, мешканець Ковеля та мешканець села Череваха Маневицького району.

Як розповіла головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко, усі померлі мали хронічні захворювання, - передає ІА Волинські новини.

Померла 67-річна мешканка Луцького району. Вона захворіла 3 червня, а звернулася за допомогою 7 червня. Була госпіталізована в обласну інфекційну лікарню з діагнозом пневмонія. Мала супутні захворювання, зокрема хронічну хворобу серця.

Помер 30-річний мешканець Ковеля. Симптоми (кашель, підвищення температури, загальна слабкість) з’явилися в нього 20 травня, лікувався амбулаторно. У зв’язку з погіршенням стану здоров’я був госпіталізований у Ковельському МТМО, де й помер. Мав супутні захворювання, зокрема діабет і хворобу нирок.

Третій померлий – 65-річний мешканець села Череваха Маневицького району, який скаржився на загальну слабкість, кашель, підвищену температуру. Лікувався амбулаторно. У зв’язку з погіршенням стану здоров’я був госпіталізований із двобічною пневмонією в обласну клінічну лікарню в Боголюбах, де й помер 9 червня. Мав ішемічну хворобу серця та кардіослероз.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Іра
    Іра

    А виникає питання: всі хворі, які померли від короновірусу, але мали супутні захворювання- то чому тоді їх відпускають лікуватись амбулаторно??????? От така недбалість, безвідповідальність і байдужіть призвела до такої кількості захворювань і смертності

    10 червня 2020, 16:44
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися