Волинські «шерифи» отримали службові авто
Волинь

Волинські «шерифи» отримали службові авто

11 червня 2020, 14:52
0
0
Сподобалось?
0

25 ОТГ отримали службові автомобілі марки Renault Duster для перших поліцейських офіцерів громади в рамках пілотного проєкту Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади». 

Фінансування проєкту було за кошти міжнародних партнерів, - повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

Ключі від автомобілів новим «шерифам» та головам ОТГ вручив голова Національної поліції України Ігор Клименко. На заході також були присутні керівники області – Юрій Погуляйко та Ірина Вахович, представники місцевої влади, органів місцевого самоврядування.

Проєкт «Поліцейський офіцер громади» – це продовження реформи Національної поліції, України. Мета – забезпечити кожну громаду окремим офіцером, який не тільки працюватиме на території цієї громади, але й житиме там. Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контракт із мешканцями, забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігти вчиненню правопорушень.

Нові службові автомобілі поїдуть в ОТГ Луцького, Ковельського, Володимир-Волинського, Іваничівського, Ратнівського, Любомльського, Старовижівського, Ківерцівського, Локачинського, Турійського, Маневицького, Шацького, Горохівського та Камінь-Каширського районів.

В кінці 2019 року кандидати на посади поліцейський офіцерів пройшли конкурсний відбір, навчання на базі Львівського державного університету внутрішніх справ та призначенні на посади у 25-ти об’єднаних територіальних громадах області.

«Дуже дякую за те, що ви робите для Волині та країни в цілому. Поліцейські офіцери – це нова форма співпраці між поліцією, об'єднаними громадами та громадянами. Впевнений, що така система роботи буде ефективною. Бажаю новим поліцейським якомога швидше завоювати довіру волинян та бути завжди на стороні закону. Сподіваюся, що Ви станете невід'ємною частиною територіальних громад», – наголосив голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко, вітаючи нових поліцейських офіцерів.

Також голова ОДА подякував керівництву Міністерства внутрішніх справ України та особисто голові Національної поліції за підтримку та ті справи, що вони роблять.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися