Стан онкохворого лучанина погіршився, потрібна високодозна хімія
Волинь

Стан онкохворого лучанина погіршився, потрібна високодозна хімія

13 червня 2020, 13:25
1
0
Сподобалось?
0

Стан здоров’я онкохворого лучанина Дарія Зажицького значно погіршився. Так, у 21-річного хлопця, який протягом тривалого часу бореться з лімфомою, «дала збій» печінка, у результаті чого він не може отримати чергового блоку хіміотерапії. Після того, як показники аналізів хоча б трохи нормалізуються, Дарій очікує на два блоки високодозної хімії, яку більшість пацієнтів, зазвичай, переносять дуже важко. Молодий чоловік, який до цього часу мужньо боровся із раком, чи не вперше зізнався, що йому страшно. Однак Дарій абсолютно не збирається здаватися й продовжує свій нелегкий бій за життя.

Про це пише ІА Волинські новини.

Нагадаємо, на долю молодого лучанина Дарія Зажицького випало нелегке випробування – медики діагностували у нього лімфому крові. Здавалося б, у колишнього спортсмена, бійця ММА, життя лише починається – на Новий рік хлопець зробив пропозицію руки і серця коханій, планував створити сім’ю, але важке захворювання внесло корективи... Тож тепер Дарію потрібно виборювати власне право на життя не на октагоні, а в реальності – день за днем.

А у березні 2020 року у Дарія сталося токсичне ураження печінки. Медики діагностували у нього медикаментозний гепатит. Через це стан молодого чоловіка значно погіршився. Зі слів самого хлопця, якщо уражений орган не відновиться, єдиний вихід – гемодіаліз (апарат «штучної нирки»).

«Рак нікуди не дівається, він на карантин не пішов. Навколо більше місяця всі тільки й говорять про той Covid-19, стараються сховатися від нього і вберегтись, а я лише хочу жити далі! Усі, хто зі мною у цей нелегкий час боротьби за життя, знають, що я лікуюсь. На сьогодні вже пройшов 4 блок хіміотерапії, на черзі наступний, п’ятий. Як не крути, від раку нікуди я не сховаюсь. Я дуже хочу, щоб все це якнайшвидше закінчилось і я одужав. Готую себе морально вкотре це все пройти», – розповідає Дарій Зажицький.

Хлопець зазначив, що після п’ятого блоку хімії йому проводитимуть лабораторні дослідження, аби побачити, чи є позитивна динаміка від хіміотерапії.

«Якщо аналізи будуть «50 на 50», то потрібно робити два блоки найсильнішої високодозної хімії, а це те, чого я найбільше боявся. Але я не опускаю рук, і йтиму тільки вперед до одужання. Це можливо лише з вашою підтримкою і допомогою. Разом ми сила!» – звертається за допомогою до небайдужих лучанин.

Допомогти фінансово Дарію можна за реквізитами:

4149 4993 4412 6287 – Зажицький Дарій Русланович

Монобанк: 5375414102545711


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Бляха
    Бляха

    Я скільки його бачив ,то він ходить з своєю подругою по дорогих магазинах(під час карантину)він в групі ризику)купляє дорогущі речі собі і їй,за які ши-ши??також бачив як він курить по за кутками,п'є каву!!!потрібно задуматись!

    14 червня 2020, 12:49
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися