На Волині ліквідовують наслідки буревію
Волинь

На Волині ліквідовують наслідки буревію

13 червня 2020, 14:15
0
0
Сподобалось?
0

У Любомльському та Шацькому районах ліквідовують наслідки буревію.

Про це інформують на сайті Волинської облдержадміністрації.

На щастя, серйозних збитків буревій не наніс, хоча трохи неприємностей таки завдав. Так у селі Хворостів на сільську амбулаторію, внаслідок сильного вітру, впало дерево, зламались дві електроопори через що 40% осель лишилося без електроенергії, подекуди зірваний шифер із приватних будинків та пошкоджені паркани.

У селі Машів більше постраждав ліс, де поламало чимало дерев, на школі зірвало кілька листків шиферу.

У Любомлі негода зривала покрівлю з дахів та ламала дерева, однак комунальні служби оперативно розчищали проїжджі шляхи від дерев та гілок, які заважали руху автомобілів.

Сильні пориви вітру зафіксували і на Шаччині. На території трьох населених пунктів – Пульма, Підманове та Острівя вітер повиривав дерева з корінням та частково зняв шифер на приватних садибах. Під час буревію із приміщення Пульмівської сільської ради і клубу, які знаходяться в одному приміщенні, зірвало металеву покрівлю. У цьому ж селі через блискавку сталася пожежа у будинку, в який після ремонту планували в’їхати господарі. На території дитячого табору «Супутник» буревій повиривав з корінням два десятки дерев.

За словами голови Волинської обласної державної адміністрації Анатолія Костика, громади сіл та місцева влада районів активно працюють над ліквідацією наслідків негоди та збирають інформацію про втрати. «Місцеве населення та влада активно співпрацюють, аби спільними зусиллями якнайшвидше ліквідувати наслідки стихії. На щастя, обійшлося без людських втрат і це - головне», - резюмував посадовець.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися