У Луцьку люди оминали хворого на цукровий діабет чоловіка, якому раптово стало зле
Волинь

У Луцьку люди оминали хворого на цукровий діабет чоловіка, якому раптово стало зле

14 червня 2020, 12:32
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку люди оминали чоловіка, якому стало погано через діабет. На щастя, постраждалому допомогли двоє небайдужих.

Про це пише Василь Цапюк у Фейсбуку.

За словами лучанина, чоловік лежав на зупинці, яку минуло чимало людей. Втім, до лежачого підійшов лише один перехожий.

"Цього дядька підняв один з 80 перехожих (ні, я поруч не стояв і людей не рахував, просто проїхав повз). Це було на зупинці, з якої регулярно виходять люди. Поки робив коло, десь тричі зупинялись маршрутки і виходило по 10 людей + перехожі...

Але я зробив коло на кільці, припаркувався і підійшов до нього. Побачив, що якийсь добрий дядько посадив цього бідолагу на лавочку і пішов далі. Я теж би проїхав, завалений плеядою думок та справ. Але чому не я маю викликати "швидку"? Чому не я маю піти в магазин і напоїти бідолагу? Я був поруч. І це теж якийсь виняток...

Просто тут питання не в тому, що той дядько, який підняв, такий молодець, що я такий молодець... Питання в тому, чому ми, українці – добра, співчутлива нація, такі холодні і байдужі..." – пише Василь Цапюк.

Автор допису поцікавився у чоловіка, який лежав на лавці, чи добре він себе почуває. Той відповів, що у нього цукровий діабет.

"Спершу хотів завезти додому, але він не міг сказати, де живе. "Швидка", до речі, приїхала за 4 хвилини! Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф – ваші авто дуже оперативні!" – пише лучанин.

"І так, я знаю, що хороші справи робляться тихо, але коли вони не виховують більш нікого, а лише підносять одну людину, тоді, я вважаю, краще ними поділитись і зробити висновок: "Так, скоріш за все, це виняток, і людині дійсно було погано".

І, можливо, коли ви будете проходити повз людини, що лежить на газоні, схожа на алкаша, то підійдете до неї", – додав Василь Цапюк.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися