На Волині буревій наробив лиха
Волинь

На Волині буревій наробив лиха

19 червня 2020, 11:14
0
0
Сподобалось?
0

Вивернуті з корінням дерева, зламані гілки та град величиною з квасолину, що побив фасади будинків, городину та збіжжя, – це далеко не всі наслідки стихії, що пронеслася Волинню учора, 18 червня, близько 20:00. Великих збитків стихія наробила у місті Ківерці. Зокрема, під час негоди поблизу території Ківерцівського районного суду 18 червня буревій звалив дерево, яке обірвало електромережу.

Про це повідомляє ІА Волинські Новини.

Як розповіла місцева мешканка Тетяна Арендарчук, негода «прогулялася» містом ніби хвилями. Зокрема, град та вітер пошкодили фасади будинків, городину, дерева.

«Усе почалось орієнтовно о 20 годині. Нічого не передбачало лиха – спочатку легенький дощик, потім грайлива веселка. Але уже за третім та четвертим заходом дощу піднялася буря неймовірної сили, що мені і членам моєї сім’ї стало по-справжньому страшно. Думали, що в хаті повибиває вікна. Дуже налякалися діти», – розповідає жінка.

Інформацію про негоду підтвердив і заступник голови ГО «Школа безпеки та виживання дітей «ТИВЕР», майстер спорту України Юрій Тананайко.

«Учора ввечері у місті. Ківерці вирувала негода. Ось бачимо її наслідки, зокрема, місцевий парк. Будьте обережні, особливо у грозу та буревії, бережіть себе та своїх дітей. Спостерігайте за прогнозом погоди і пам’ятайте: цьогоріч випала велика кількість опадів, відповідно, дерева з листям набрали воду, тому їхня вага значно збільшилась. Тож, гілля можуть падати зненацька», – застерігає волинян.

Наслідки негоди також на власних світлинах показав волинянин Дмитро Охоцький.

Разом із тим, під час негоди поблизу території Ківерцівського районного суду 18 червня буревій звалив дерево, яке обірвало електромережу.

Лінії електропостачання заблокували тротуар та проїзджу частину. Співробітники ТУ ССО Волині локалізували доступ до небезпечної ділянки, обгородивши територію обмежувальною стрічкою.

З метою усунення наслідків негоди сьогодні на місці працюють відповідні служби.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися