На Волині розшукують безвісти зниклого 35-річного чоловіка
Волинь

На Волині розшукують безвісти зниклого 35-річного чоловіка

20 червня 2020, 21:59
0
0
Сподобалось?
0

Мешканка Нововолинська просить про допомогу в пошуку брата Галаса Сергія Олександровича, який не виходить на зв’язок. Востаннє відомо, що він їхав з Рожища до Нововолинська.

Про це Віталіна Михалюк розповіла на своїй сторінці в Фейсбуку, - пише Буг.

«Допоможіть знайти. 17-го червня пропав мій хворий брат, Галас Сергій Олександрович, 1985 р.н. Їхав з м. Рожище до м. Нововолинська. Можливо, перебуває у Луцьку або в його околицях. Востаннє, в телефонній розмові сказав, що приїхав з друзями на озеро і швидко закінчив розмову. Після цього, телефон вимкнений, на зв’язок не виходить», – пише жінка.

Прикмети чоловіка: має зелені очі, темно-русе (ближче до сірого) волосся, худорляву статуру, зріст 165- 170см. Дуже комунікабельний і довірливий. Легко заводить нові контакти і піддається сторонньому впливу. Був одягнений у сіро-жовту футболку, сині джинси і кросівки. З собою мав великий армійський рюкзак болотного кольору і яскраво- синю сумку.

«Велике прохання, до людей, які його бачили або, можливо знають де він може перебувати, відгукнутись. Будемо дуже вдячні за будь- яку інформацію», – йдеться в дописі.

Телефон мами 0972187589, сестри 0683994016.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися