Район на Волині переводять на жорсткий карантин
Волинь

Район на Волині переводять на жорсткий карантин

24 червня 2020, 15:35
0
0
Сподобалось?
0

У Ратнівському районі посилюють карантин.

Відповідне рішення прийняли на засіданні районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій селища Ратне.

З метою запобігання поширенню на території району гострої респіраторної інфекції СОVID-19, з урахуванням рішення регіональної комісії ТЕБ та НС комісія вирішила з 23 червня 2020 року та до окремого розпорядження у Ратнівському районі посилити карантинні заходи.

Зокрема, доручили призупинити роботу продовольчих та непродовольчих ринків, а також роботу суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів, зокрема закладів громадського харчування (ресторанів, кафе, тощо), торгово-розважальних центрів, інших закладів розважальної діяльності, закладів культури, торгового і побутового обслуговування населення.

Крім того, буде обмежено роботу закладів торгівлі до 18.00 год. та здійснення її з забезпеченням персоналу засобами індивідуального захисту і дотриманням відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.

Також вирішили перенести карантинні пости із сіл Якушів та Річиця у село Вужиськ (напрямок міста Ковель) та перехрестя доріг М19-Т-03.08 (в сторону Камінь-Каширська) Забродівської сільської ради.

Карантинні пости функціонуватимуть цілодобово, відповідно до методичних рекомендацій, затверджених розпорядженням керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної і надзвичайних ситуацій.

В районі також обмежують богослужіння, припиняють курсування маршрутні сполучення, які проходять через територію Ратнівського району.

Зокрема, призупиняється у лікувальних закладах проведення медичних оглядів громадян (профогляди, у тому числі військово-лікарської комісії), крім надання невідкладної допомоги (ургентної) до прийняття окремого рішення.

В органах виконавчої влади, інших державних органах, органах місцевого самоврядування робочий день розпочинатиметься о 08.00 годині, у центрах надання адміністративних послуг, органах соціального захисту населення, територіальних органах Пенсійного фонду України о 10.00 годині.

У прикордонному пункті пропуску «Доманове» також, відповідно до рішення, повинен діяти карантинний пост.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися