На Волині закуплять 17 шкільних автобусів
Волинь

На Волині закуплять 17 шкільних автобусів

24 червня 2020, 18:25
0
0
Сподобалось?
0

Для Волині придбають 17 шкільних автобусів в цьому році, в тому числі й для Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Небесної Сотні.

Про це повідомляє пресслужба Волинської обласної ради.

За інформацією заступника директора департаменту фінансів ОДА Володимира Селедця, до обласного бюджету надійшли субвенції від 4 ОТГ, а саме: Ківерцівської, Луківської, Княгинівської та Підгайцівської. Загальна сума - 3 млн 432 тис. грн. За рахунок такого додаткового фінансового ресурсу збільшуються бюджетні призначення управлінню освіти і науки облдержадміністрації на 2020 рік по бюджету розвитку спеціального фонду на придбання шкільних автобусів, в межах реалізації Регіональної комплексної програми розвитку освіти Волинської області на 2018 – 2022 роки.

Начальник управління освіти і науки ОДА Людмила Плахотна зауважила, що це - перший транш від громад, але не всі ОТГ готові до співфінансування на придбання шкільних автобусів. Зокрема, йдеться про Дубівську, Головненську, Затурцівську, Цуманську ОТГ та Любешівську районну раду. Спочатку вони надавали гарантійні листи про співфінансування проєкту, але після ситуації з поширенням коронавірусу, заявили, що не мають на ці видатки потрібного фінансового ресурсу.

Зі слів Людмили Плахотної, наразі ведуться переговори з іншими територіальними громадами.

Фото ілюстративне


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися