На Волині обмежують роботу закладів громадського харчування
Волинь

На Волині обмежують роботу закладів громадського харчування

26 червня 2020, 13:48
1
0
Сподобалось?
0

Обласна комісія техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила не послаблювати карантин на території Волині через складну ситуацію із поширенням коронавірусу.

Більше того, прийняли рішення про посилення деяких заходів. Про це сьогодні, 26 червня, під час брифінгу повідомила заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак, пише ІА ВолиньPost.

За словами посадовиці, комісія засідала сьогодні, 26 червня.

Вирішили, зокрема, обмежити роботу закладів громадського харчування до 22 години. Йдеться, зокрема, про тераси та відкриті майданчики, яким наразі дозволено працювати на території області.

Окрім того, обмежили до 10 людей максимально можливу кількість учасників масових заходів (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших).

Зауважимо, що відповідні рішення мають також прийняти комісії ТЕБ та НС у районах та містах області.

«Ці рішення повинні підтримуватися всіма без виключення органами місцевого самоврядування і є обов’язковими до виконання всіма органами місцевого самоврядування», – сказала Тетяна Щербак.

Нагадаємо, на Волині за добу – дві смерті від коронавірусу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Щербата
    Щербата

    Скажіть, звідки на нашу голову взялась це спеціаліст? Робила би собі шуарінги на попередньогму місці роботи, в бьюті індустріі! Там твоє місце! Хто допустив іі у владу? Чим вона вміє добре працювати? Яким місцем? Як видно головою ні! Що тебе так збуджують ресторани та фітнес центри, жіночко? Чи може зупинити спалах переповнені ринки, маршрутки, магазини та парки?

    26 червня 2020, 14:22
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися