Лучани годинами стоять в черзі, щоб зробити тест на коронавірус
Волинь

Лучани годинами стоять в черзі, щоб зробити тест на коронавірус

30 червня 2020, 15:00
0
0
Сподобалось?
0

Більше 30 людей зібралося біля Волинського обласного центру з профілактики та боротьби зі СНІДом, аби зробити тести на коронавірус і виявити наявність антитіл в організмі.

Про це повідомляє Суспільне Волині.

Лучанка Світлана Костянтинівна каже, що протягом кількох днів має температуру. Щоб зробити аналіз, їхала сюди громадським транспортом, бо направив сімейний лікар.

"Я дзвонила на гарячу лінію, на невідкладну допомогу – ніхто до мене не приїхав. Прийшла до сімейного лікаря – сказали: якщо я хочу знати для себе, можу поїхати і здати в центр СНІДу на Волі. Я тільки в цьому зацікавлена вийшла. Але я їду транспортом. Я не гарантую, що я не хвора. Приїхала сюди – і тут така черга. І це я стою на такому протязі уже 2 години", - каже Світлана Костянтинівна.

У Луцьку – черга, аби зробити тест на коронавірус


Серед людей, які сюди звертаються – ті, хто хоче перевірити себе на наявність хвороби, люди, яких направили сюди лікарі, а також ті, хто їде за кордон та військовослужбовці. Про це розповіла головна лікарка закладу Олена Макаренко. З її слів, щодня у Центрі СНІДу роблять до 100 аналізів.

"Ми намагаємося дотримуватися усіх протиепідемічних правил, дистанції між людьми, що спонукало виникнення черги на вулиці. І в прольоті сходів стояти, це не бажано. Максимум 3-4 людини по черзі, щоб заходили", - говорить Олена Макаренко.

У Луцьку – черга, аби зробити тест на коронавірус


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися