На Волині 19 родин отримали комп’ютери від атовців
Волинь

На Волині 19 родин отримали комп’ютери від атовців

1 липня 2020, 11:05
0
0
Сподобалось?
0

На Волині дев’ятнадцятьом родинам, у яких проживає більше 50 неповнолітніх дітей, подарували комп’ютери.

До створення благодійного проекту «Доступне навчання кожній дитині» спонукало впровадження дистанційної форми навчання через стрімке поширення коронавірусної інфекції, а також звернення мешканців Княгининівської громади за допомогою до громадської організації «КнягинАТО». До хорошої справи долучилося два Луцьких магазини комп’ютерної техніки, які допомагають недоукомплектованою технікою, а волонтери своїми силами приводять її до ладу. А також купують монітори, клавіатури та мишки.

За два місяці реалізації проекту комп’ютерну техніку вже отримали дев’ятнадцять родин. Тепер їм буде доступне дистанційне навчання у школі, якщо карантин продовжать ще й у вересні. У кожної із цих родин своя, особлива історія. Комусь бабуся замінила живих батьків і стала опікуном, у когось дідусь за маму й тата, у інших дітей батько загинув під час неоголошеної війни на Сході України. На прохання Г.О. Ковельської міськрайонної організації У.Б.Д. на сході України один ноутбук був переданий багатодітному учаснику АТО, який 5-й рік захищає Україну.

Щоб отримати комп’ютер, є одна умова – треба добре вчитися. Діти із радістю пообіцяли, що виконають це завдання у наступному навчальному році.

Проект "Доступне навчання кожній дитині" здійснюється за підтримки благодійного фонду родини Загорій.

Громадська організація Княгининівської спілки учасників АТО «КНАТО» закликає створювати та реалізовувати подібні проекти і у інших громадах Волині та України та планує продовжувати робити хороші справи для дітей і не тільки.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися