Заборонили маршрутки на Світязь
Волинь

Заборонили маршрутки на Світязь

3 липня 2020, 09:30
3
0
Сподобалось?
0

Від 3 липня на Волині відбудеться посилення карантину в районах з місцями масового відпочинку людей, зокрема біля водойм. У Шацькому районі забороняються регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення.

Рішення про посилення карантину для відпочивальників прийняли 2 липня на засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС).

Через наплив відпочивальників, зокрема на озері Світязь, у Шацькому районі наразі фіксують найбільший ріст захворюваності на коронавірус. Зі слів головної санітарної лікарки області Наталії Янко, за показниками захворюваності на коронавірус область посідає 4-те місце в Україні.

"Упродовж останніх трьох днів щоденно реєструються перевищення по двом із чотирьох визначених критеріїв: коефіцієнт виявлення випадків інфікування COVID-19 зростає і становить 21,3 %, 23,1 %, 24,1 % при рекомендованому не більше 11%. Ще один перевищений показник – динаміка випадків інфікування, який щоденно збільшується і становить відповідно 10,4 %, 19,4 % та 24,5 % (при рекомандованому не більше 10 %)", - каже Наталія Янко.

Серед основних додаткових протиепідемічних заходів, які прийняли члени комісії – заборона регулярних та нерегулярних пасажирських перевезень автомобільним транспортом у приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні у Шацькому районі.

Також в ОДА зобов'язали контролюючі органи перевірити відпочинкові заклади на усій території області. Зокрема хостели, санаторії, пансіонати та бази відпочинку. Усі ці заклади, згідно з рішенням комісію мають бути зачинені.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Кокоша
    Кокоша

    Клоуни іллічовку і ляпове закрийте до чого тут маршрутки

    3 липня 2020, 20:59
    Відповісти
  • Anonim
    Anonim

    а ви люди пішки в Шацьк на ринок ходіть

    3 липня 2020, 22:48
    Відповісти
  • Ніна
    Ніна

    Я в шоці! Маршрутки вони заборонили! А те, що потік машин з різних куточків України шалений, то нічого, так??? Ось тепер треба ставити блок пости, а не тоді, коли вони стояли заради реклами!

    4 липня 2020, 10:19
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися