«Фонтан на замовлення» – нова послуга від Луцькводоканалу
Волинь

«Фонтан на замовлення» – нова послуга від Луцькводоканалу

8 липня 2020, 09:52
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку за гроші будь-хто може замовити роботу фонтану.

Таку послугу запровадило комунальне підприємство «Луцькводоканал», розповів його керівник Віктор Гуменюк. З його слів поки таку послугу надають лише у Луцьку, повідомляє Суспільне.

Нині у Луцьку – 4 діючих фонтани, ще один – ремонтується. Водограї перебувають на балансі Луцькводоканалу. За словами керівника підприємства, вартість години роботи фонтану становитиме від 200 до 667 гривень. Ціни на фонтани різнитимуться, каже він. Кожен має свої особливості, різні витрати електроенергії і води.

«Ми вирішили дати можливість кожному громадянину чи бізнесу створити для когось приємне, певне благо, замовивши цю послугу. Як нам місто платить, так само може заплатити будь-яка людина», – каже начальник «Луцькводоканалу».

Що лучани думають про нову послугу від комунальників дізнавалися кореспонденти Суспільного.

Комунальник Микола Осіюк розповів: фонтани у місті працюють у вихідні і святкові дні. Замовником є Луцька міськрада.

«Відповідно на це передбачено близько 400 тисяч гривень. На оплату електроенергії, робочим, які його обслуговують та за використання води», – розповів директор департаменту ЖКГ Луцької міськради.

Чи має «Луцькводоканал» повноваження брати гроші з лучан за ввімкнення фонтанів запитали у правників. Юристка Тетяна Євчук розповіла: підприємство відповідно до статуту має право надавати подібні платні послуги.

Зі слів керівника комунального підприємства, зароблені від послуги гроші спрямують на ремонт і удосконалення роботи фонтанів міста.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися