Футболіст з Луцька став чемпіоном Росії
Волинь

Футболіст з Луцька став чемпіоном Росії

8 липня 2020, 18:03
0
0
Сподобалось?
0

Найтитулованіший футболіст України, уродженець Луцька, колишній гравець збірної України, який зараз обіймає посаду асистента тренера російського клубу «Зеніт», Анатолій Тимощук став чемпіоном Росії.

Про це інформує Район.Спорт.

У рамках 26-го туру російської Прем'єр-ліги санкт-петербурзький «Зеніт», у тренерському штабі якого працює Тимощук, обіграв на виїзді «Краснодар». Завдяки осічці московського «Локомотива» в поєдинку зі «Сочі» (0:0) за чотири тури до фінішу клуб Тимощука став недосяжним для суперників і підтвердив чемпіонський титул.

Чемпіонський титул зі «Зенітом» здобув ще один українець – Ярослав Ракицький.

Нагадаємо, Анатолій Тимощук – уродженець Луцька, вихованець дитячо-юнацької школи «Волині». Футболіст має звання почесного громадянина Луцька. У складі донецького «Шахтаря» – триразовий чемпіон України, триразовий володар кубка України та володар Суперкубка України. У складі санкт-петербурзького «Зеніта» – чемпіон Росії, володар Суперкубка Росії, володар Кубка та Суперкубка УЄФА. У складі мюнхенської «Баварії» – дворазовий чемпіон Німеччини, дворазовий володар кубка Німеччини та дворазовий володар Суперкубка Німеччини, переможець Ліги чемпіонів УЄФА, що робить його найтитулованішим українським футболістом.

Анатолій Тимощук – рекордсмен національної збірної України за кількістю проведених в її складі офіційних матчів – 144.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися