У Луцьку реконструюють приймальне відділення міської лікарні
Волинь

У Луцьку реконструюють приймальне відділення міської лікарні

10 липня 2020, 12:47
0
0
Сподобалось?
0

500 тисяч гривень виділили луцькі депутати у межах перерозподілу бюджету на реконструкцію відділення екстреної медичної допомоги у Луцькій міській клінічній лікарні.

Про це стало відомо сьогодні, 10 липня, під час засідання дистанційної 86-ї позачергової сесії Луцької міської ради, пише ІА Волинські новини.

Як повідомила начальник управління фінансів та бюджету Луцької міської ради Лілія Єлова, у межах перерозподілу міського бюджету, 500 тисяч гривень луцькі депутати виділили для управління капітального будівництва на реконструкцію основного корпусу Луцької міської клінічної лікарні, що знаходиться на проспекті Відродження, 13. За ці кошти реконструюють відділення екстреної невідкладної медичної допомоги. Гроші перерозподілили із резервного фонду.

Водночас, як повідомив депутат Луцької міської ради Ігор Поліщук, 7 мільйонів гривень на реконструкцію приймального відділення міської лікарні у Луцьку уже передбачено з державного бюджету, однак, ця сума у майбутньому може бути й більшою.

«За цією програмою виділили 7 мільйонів на 7 приймальних відділень. Але, очевидно, що реконструкція приймального відділення у Любешеві може обійтися бюджету у меншу суму, то можуть бути й вільні залишки», – зазначив обранець громади.

Так, луцькі депутати проголосували «за» таке рішення.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися