Біля прокуратури Волині страйкує чоловік з Хмельниччини
Волинь

Біля прокуратури Волині страйкує чоловік з Хмельниччини

15 липня 2020, 12:42
0
0
Сподобалось?
0

Під будівлею обласної прокуратури Волині протестує чоловік з міста Кам’янець-Подільський Хмельницької області Євген Шаповаленко.

Він розповідає, що страйкує проти виконавчої служби Волині, яка, на його переконання, блокує роботу громадян. До прокуратури ж чоловік прийшов, аби звернути увагу на бездіяльність відповідних органів, інформує ВолиньPost.

За словами Євгена Шаповаленка, у нього виникли проблеми із переоформленням на себе пасажирського мікроавтобуса, який він купив в іншого громадянина. За його словами, попередній власник мікроавтобуса у 2019 році мав проблеми через перевезення сиру через кордон. Через перевищення встановленого ліміту відкрили провадження, 360 кілограмів твердого сиру конфіскували.

«Він сплатив штрафи, був на суді. Віддав сир в користь держави. Але виконавча служба Волині не може закрити провадження і забрати людину з реєстру боржників, поки вони цей сир не утилізують або не продадуть. Для цього має бути створена комісія… А я – заручник ситуації. Бо я оплатив людині повну суму, поїхав переоформити автомобіль, але не зміг через незакрите провадження. Хоча ту людину навіть особисто не знаю», - розповідає чоловік.

Каже, що у телефонному режимі посадовці виконавчої служби Волині повідомили йому, що ситуація триватиме ще деякий час, скільки саме – їм невідомо.

Тож чоловік не може переоформити транспорт на себе і використовувати його за призначенням.

Каже, не поїде з Луцька, поки не буде відповідної реакції з боку виконавчої служби Волині та обіцяє розпочати голодування.

Фото лучанина Віктора Папка


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися