Переконлива виїзна перемога «Волині»
Волинь

Переконлива виїзна перемога «Волині»

16 липня 2020, 10:21
0
0
Сподобалось?
0

У 24 турі чемпіонату України луцька команда завітала на Одещину до одного з аутсайдерів першої ліги – «Балкан». Вояж виявився вдалим.

«Балкани» – «Волинь» – 1:4

Голи: 0:1 – Чачуа (11), 0:2 – Сад (34), 1:2 – Фаюк (45+2), 1:3 – Волошинович (52), 1:4 – Кожанов (54).

«Балкани»: 1. Лободров, 99. Гаврилюк – к, 77. Фернандно (22. Шуховцев, 86), 9. Сілва (10. Пєнов, 77), 7. Фаюк (33. Златов, 55), 89. Ільницький, 46. Пархоменко, 2. Николишин (14. Сидоренко, 46), 15. Серденюк, 25. Платунов, 29. Тропанець (11. Лукас, 71).

«Волинь»: 78. Літовченко, 3. Сімінін – к, 17. Михалик (26. Мартинюк, 55), 18. Приндета, 93. Цюпа (21. Конкольняк, 68), 11. Сад (14. Кизилатеш, 72), 16. Рябов, 22. Волошинович (34. Климець, 62), 29. Кожанов, 8. Чачуа, 9. Куліш (23. Норенков, 82).

Своєрідна розвідка у матчі тривала недовго, а перший же небезпечний момент призвів до взяття воріт «Балкан». Сергій Сімінін намагався прострелити у штрафний майданчик господарів, але завдяки рикошету, у нього вийшов небезпечний удар. Богдан Лобородов парирував його. М’яч відскочив до Дениса Кожанова, котрий в дотик відпасував на Амбросія Чачуа, а останньому залишилося добити у порожні ворота.

Ініціатива надовго засіла у ногах «хрестоносців», тільки от реалізація підводила. Тоді лучани нарешті вдалися до ударів з дальньої дистанції, яких взагалі практично не було у чотирьох попередніх поєдинках. Один з таких пострілів й приніс успіх Валерію Саду на 34 хвилині. Перевага «Волині» виглядала солідною та стабільною, але лучани несподівано отримали гол, як то кажуть, у роздягальню. Тарас Михалик «привіз» у свої ворота 11-метровий, а Андрій Фаюк його реалізував.

Мінімальний розрив у рахунку на початку другого тайму спонукав обидві команди до бурхливих наступальних дій. Кожанов кілька разів змушував добряче потрудитися Лободрова. «Балкани» не лишалися у боргу. Сергій Літовченко врятував свою команду після удару Фернандо, а після пострілу Сілви м’яч ледь не поламав поперечину. Цю перестрілку таки виграли лучани. Після розіграшу штрафного у штрафному майданчику «Балкан» виникла невеличка метушня, якою скористався Ростислав Волошинович і практично з лінії воріт проштовхнув «круглого» у сітку – 1:3. Через дві хвилини питання переможця у матчі було остаточно зняте. Кожанов, після довгого пасу від Івана Цюпи увірвався у штрафний майданчик господарів і потужним ударом увігнав м’яча під поперечину – 1:4!

Хоч грати командам лишалося ще понад пів години, однак зі зникненням інтриги зникла й видовищність. Господарі уже змирилися з поразкою, а «Волинь» не дуже напирала. Тож підсумковий рахунок залишився без змін.

Після перемоги «Волинь» піднялася у турнірній таблиці на четверту сходинку. Наступний матч «хрестоносці» проведуть вдома з «Металістом 1925». Матч запланований на 19 липня.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися