Луцьку міську стоматологічну клініку закрили на карантин
Волинь

Луцьку міську стоматологічну клініку закрили на карантин

17 липня 2020, 13:05
1
0
Сподобалось?
0

У Луцькій міській клінічній стоматологічній поліклініці – карантин у зв’язку із інфікуванням на COVID-19 одного із медиків. Медична установа припинила свою роботу з 14 липня.

Про це пише ІА Волинські Новини.

Директор міської стоматології, що на вулиці Степана Бандери, 6, Світлана Черниш, розповіла, що стоматологічну клініку закрили на дезінфекцію до 20 липня, оскільки у одного із лікарів-стоматологів виявили та лабораторно підтвердили COVID-19.

«Із вівторка наш корпус тимчасово зачинили. До сьогодні у поліклініці провели всі заходи дезінфекції. Протестували інших працівників стоматології. На щастя, результати тестів на COVID-19 в усіх від’ємні. Усі лікарі, які були у контакті з хворим, на самоізоляції. Проводимо епідеміологічне розслідування про причину хвороби у медика, оскільки, враховуючи форму та спецодяг, у якому працюють наші лікарі, ймовірність зараження від пацієнта дуже і дуже мала», - пояснила Світлана Черниш.

Водночас, вона зазначила, що з 20 липня стоматологія працюватиме у звичному режимі.

«Кабінет лікаря, у якого виявили COVID-19, зачинений. Решту стоматологів працюватимуть у звичайному режимі, оскільки результати тестів в усіх від’ємні», - наголосила медик.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Алексей Тихонов
    Алексей Тихонов

    На карантин закрыли практически все клиники, особенно городские, в них и так невозможно было попасть, а с карантином так вообще. Я первый раз обратился в частную клинику и к сожалению с печальным опытом, но второй мой поход был в самую лучшую стоматологию моего города, и обращаюсь я туда по сей день - https://stomatology-lementa.com.ua/

    25 липня 2021, 23:27
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися