Погуляйко по-новому «закріпив» райони за своїми заступниками
Волинь

Погуляйко по-новому «закріпив» райони за своїми заступниками

18 липня 2020, 20:57
0
0
Сподобалось?
0

Після звільнення з посади заступниці голови Волинської облдержадміністрації Тетяни Щербак голова ОДА Юрій Погуляйко, його чинні заступники та керівник апарату заново поділили між собою функціональні обов’язки.

Відповідне розпорядження днями підписав Юрій Погуляйко, пише ІА ВолиньPost.

У додатках до розпорядження, зокрема, прописані обов’язки голови, кожного із заступників, керівника апарату, а також розписано, хто які райони координує.

Так, попереднє розпорядження про поділ обов'язків Погуляйко підписав у травні. Утім, через зміни у кадровому складі довелося ділити роботу між заступниками та керівником апарату по-новому.

Здійнення координаційної діяльності щодо усіх районів Волині поділили між двома заступниками голови ОДА та керівником апарату ОДА Юрієм Судаковим.

Зокрема, заступник голови обласної державної адміністрації Анатолій Костик координуватиме такі райони: Локачинський, Ратнівський, Рожищенський, Турійський а також міста Ковель і Нововолинськ. До слова, раніше за Ковелем і Нововолинськом була «закріплена» Тетяна Щербак.

Інший зам – Олександр Троханенко – куруватиме Володимир-Волинський, Камінь-Каширський, Ківерцівський, Ковельський, Луцький, Любомльський райони, а також міста Володимир-Волинський та Луцьк. Камінь-Каширський та Ковельський райони раніше курувала Тетяна Щербак.

Керівник апарату Волинської ОДА Юрій Судаков координуватиме діяльність Горохівського, Іваничівського, Маневицького та Шацького, Старовижівського та Любешівського районів. Два останні раніше координувала Щербак.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися