«Волинь» програла «Агробізнесу» і навіть жодного разу не влучила у ворота суперника
Волинь

«Волинь» програла «Агробізнесу» і навіть жодного разу не влучила у ворота суперника

25 липня 2020, 04:48
0
0
Сподобалось?
0

Матч між сусідами по турнірній таблиці – четвертим та третім місцем – відбувся не у рідному для «Агробізгнеса» Волочиську, а у Винниках на Львівщині. А все тому, що після того, як почесний президент клубу Олег Собуцький побив головного арбітра після матчу проти «Миная», домашню арену «Агробізнеса» дискваліфікували. Проте і у Винниках команда з Волочиська почувалася господарем становища, а «Волинь» відверто провалила гру.

«Агробізнес» – «Волинь» – 3:0

Голи: 1:0 – Семенюк (3), 2:0 – М. Когут (21), 3:0 – Черненко (82).

«Агробізнес»: 30. Мозіль, 77. Петров (89. Козьбан, 56), 14. Думанюк (44. Захарченко, 85), 19. М. Когут (13. Черненко, 71), 17. Курило – к, 29. Дідик, 9. Гагун, 8. Кухарук (22. Косовський, 89), 21. Бойчук, 10. Юхимович, 80. Семенюк.

«Волинь»: 78. Літовченко, 3. Сімінін – к, 18. Приндета, 17. Михалик (21. Конкольняк, 87), 93. Цюпа (26. Цюпа, 46), 8. Чачуа, 16. Рябов, 22. Волошинович (34. Климець, 62), 29. Кожанов, 10. Хагназарі (11. Сад, 46), 9. Куліш (28. Кобзар, 83).

Гра луцької «Волині» вчергове засвідчила, що команда не зовсім була готова до продовження сезону, ні психологічно, ні в ігровому плані, ні організаційно. Після гри з «Металістом-1925» почала жевріти надія, що колектив Андрія Тлумака таки набирає потроху ходу. Стимулом для гравців мало стати й повернення частини заборгованості по зарплаті, яка почала утворюватися у травні.

Але у матчі у Винниках назовні знову повилазили усі ті ігрові проблеми, які були дуже помітні у перших літніх матчах. «Волинь» сміливо можна назвати чемпіоном другої частини чемпіонату за триманням м’яча у центрі поля. Це єдиний показник у матчі, за яким лучани переважали суперника. За 90 з хвостиком хвилин у «Волині» в атаці можна виокремити хіба що удар Сіаваша Хагназарі у першому таймі, який, у купі з рикошетом, можна записати як половину небезпечного моменту, та невдалу спробу Віталія Приндети замкнути простріл Дениса Кожанова у другій половині гри. Жодного разу лучани акцентовано не влучили в «рамку» воріт Олега Мозіля. Зовсім не йшла гра в основного голеадора «Волині» Дениса Кожанова, а придбаний у міжсезоння найкращий форвард попереднього розіграшу першої ліги Станіслав Куліш після залікованої травми досі ще не набрав форму. Як на біду, з таким бідним «меню» попереду, «Волинь» у цьому матчі не була бездоганною і у захисті. Уже на третій хвилині Ростислав Волошинович та Іван Цюпа синхронно провалили свій лівий фланг під час оборонних дій, і звідти пішла гольова подача у штрафний майданчик на Сергія Семенюка, котрий на «другому поверсі» переграв Амбросія Чачуа і головою відправив м’яч у сітку. Свій наступний небезпечний момент команда з Волочиська створила у середині тайму, і він знову призвів до взяття воріт. І знову все почалося з лівого флангу оборони «Волині». Коли Роман Гагун проривався у напрямку штрафного майданчика лучан навіть Андрій Тлумак нервово закричав до Цюпи: «Ваня, зустрічай»! Проте лівий оборонець «Волині» дав занадто багато часу опоненту для вибору варіантів для продовження атаки. Далі пішла передача у вздовж штрафного майданчика, потім ще одна, аж поки м’яч не дістався Миколи Когута. Оскільки Чачуа зіграв з ним недостатньо щільно, гравець «Агробізнеса» ще встиг підкинути собі «круглого» у повітря, а потім зльоту вколотив його у лівий нижній кут воріт Сергія Літовченка – 2:0. Під кінець тайму добити «Волинь» міг Андрій Кухарук, але завершив класну комбінацію господарів ударом вище воріт метрів з чотирнадцяти.

Жирну крапку «Агробізнес» поставив жирну крапку у матчі – на 82-й хвилині Руслан Черненко втретє забив ворота «Волині». Тут явно не виручив Літовченко. Ще за кілька хвилин рахунок міг би стати розгромним, але м’яч після удару Івана Когута прийняла на себе хрестовина.

За чотири тури до завершення чемпіонату «Волинь» опустилася на п’яте місце. З огляду на нескладний календар – попереду переважно матчі із командами з нижньої частини турнірної таблиці – все одно зберігають дуже високі шанси на підвищення у класі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися