У Луцьку організували акцію зі збору коштів для онкохворих дітей
Волинь

У Луцьку організували акцію зі збору коштів для онкохворих дітей

28 липня 2020, 15:07
0
0
Сподобалось?
0

Щоб підтримати недужих дітей волонтери організували акцію «День лимонаду». Це Всеукраїнський проєкт на підтримку онкохворих дітей, який проводить благодійний Фонд «Таблеточки».

Про це розповіла Суспільному організаторка акції Софія Кльоц.

Під час благодійного ярмарку, для недужих дітей у Луцьку, вдалося зібрати 2880 гривень. Акцію «День лимонаду» в Україні проводять вшосте. В Луцьку така ініціатива відбувається вперше.

Акція відбувалася на двох локаціях – біля Молодіжного Центру Волині та на Театральному майдані. Волонтери розвісили плакати із закликом допомогти дітям, запрошували перехожих пограти в настільні ігри.

«Ми збираємо кошти, які потім будуть використані на різні потреби, які не фінансуються, на які не вистачає діткам. Наприклад, перельоти, або міжнародні лікування, на яке вони не можуть назбирати самі», – каже організаторка акції Софія Кльоц.

На Волині 220 дітей з онкогематологічною патологією, які отримують хіміотерапію і підтримуюче лікування, розповіла завідувачка Центру дитячої онкогематології обласного дитячого медоб’єднання Яна Рижко.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися